Logo ShriSSWF

Over Happy Family Weekend

Het Happy Family Weekend, een initiatief van de Shri Satyam Sai World Foundation, is een jaarlijkse evenement dat zich richt op het samenbrengen van mensen uit alle lagen van de bevolking om een weekend van gezelligheid en spiritualiteit te ervaren. Het evenement is toegankelijk voor iedereen ongeacht afkomst, cultuur, religie of overtuiging, waarbij de nadruk ligt op de leringen van Sri Sathya Sai Baba. Deze zijn gebaseerd op de 5 universele menselijke waarden, zoals Hij ze noemt: Waarheid (Sathya), Rechtschapenheid (Dharma), Vrede (Shanti), Liefde (Prema) en Geweldloosheid (Ahimsa).
De Stichting heeft als doel om een veilige en warme omgeving te creëren waar gezinnen en individuen elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen en gezamenlijk kunnen groeien in hun spirituele zoektocht. Activiteiten zijn zo ontworpen dat ze toegankelijk zijn voor jong en oud, en om een inclusieve sfeer te bevorderen waar iedereen zich welkom voelt.

Naast het bieden van een ruimte voor persoonlijke groei en gemeenschapsvorming, fungeert het Happy Family Weekend ook als een bron van inkomsten voor een groter doel: de financiering van een toekomstige eigen locatie voor de Stichting. Dit onderkomen zal dienen als een plek voor educatie, spirituele ontwikkeling en gemeenschapsactiviteiten, die de visie van de Shri Satyam Sai World Foundation verder zal uitdragen en versterken.

De middelen die tijdens dit evenement worden verzameld, zijn dus niet alleen een investering in het huidige moment van samenzijn, maar ook in de duurzame toekomst van onze organisatie die zich inzet voor het welzijn en de spirituele verrijking van de gemeenschap en individu.

Kijk voor meer informatie op www.shrisswf.org